Aktiviteter

Camping Key Europe 2012

RABATTER
Som vist her har CKE mange rabattfordeler i Norge. Vi forhandler imidlertid med flere andre leverandører, og siden vil bli oppdatert så snart nye kommer til.

 


HELE LANDET


SOLID FORSÄKRINGAR 
Gjelder innsjekket gjest på campingplass samt familiemedlemmer (1 eller 2 voksne + barn). Forsikringen tilbys i samarbeid med det svenske campingforbundet(SCR). Les om vilkårene her: Vilkår
OSLO/AKERSHUS


Oslo Pass
Vis fram gyldig CKE og du får 20% rabatt ved kjøp av Oslo Pass i Turist-informasjonen i Trafikanten på Jernbanetorget 1 i Oslo. Oslo Pass gir fri transport med offentlige kommunikasjonsmidler, fri adgang til muséer og severdigheter, fri parkering på alle kommunale P-plasser i Oslo og rabatt på sightseeing, leie av bil og skøyter,Tusenfryd, restauranter og mye mer.
HEDMARK


Hadeland Glassverk, Jevnaker
Fordeler som gjelder hele året:
10% rabatt på egenprodusert glass på Hadeland Glassverk*
50% rabatt på inngang til Glasshytta og Museet

Gjelder ikke allerede rabatterte varer. Krever gyldig medlemsbevis

Femund fjellstue, Elgå
– Bor man 3 netter gis det 10% rabatt på 3. natta.
– Bor man 7 netter er den 7. camping gratis.
– Det gis 10% rabatt på dagens middag i restauranten.
Se: www.femundfjellstue.no
Jens Dybendal, Flisa
10% avslag på alle ordinære varer.
Solør Skaft a.s, Flisa 
10 % avslag på listverk og pynteklosser av nordisk furu.
Sender over hele landet.
OPPLAND


Beistølen Skiheiser
20% på sesongkort for sesongen 10/11. Beitostølen Ski Lifts
Beitostølen Helsesportsenter, svømmehall. 20% på gjeldende priser. Svømmehallen har to basseng, et konkurransebasseng og et terapibasseng som holder hele 34 grader. For øvrig info. Se: www.bhss.no
Snilsberg Familiepark ligger i Ringsaker midt mellom Hamar og Lillehamer. Parken er åpen 11. mai – 31. august 2010. Dyr, fugler, aktiviteter, varme griller, Stabburskafé, Krambu m.m. Gratis kjøretur med Gråtass for innehavere av gyldig CKE. For en familie på 4 er det verdt kr. 80,-. INFO: 908 68 950
BUSKERUD


Langedrag, Tunhovd Nesbyen
Opplev ulv og gaupe på nært hold og se mennesket «snakke» med ulvene på deres eget språk! Bli med inn til fjellrev, elg og reinsdyr, har du klappet en elg før?! Kos deg med alle husdyrene, prøv å melke en geit, tør du smake? Fordel forCKE innehavere: få gratis runderidning el voltige (= balanselek på hest).
www.langedrag.no
Bjørneparken, Flå
Bjørn, ulv, gaupe, rev, elg og mange andre pelskledde venner venter på deg i Bjørneparken på Flå. Mer informasjon på www.bjorneparken.no. Gratis bamsedrikke til barna ved å vise frem gyldig CKE-kort.
TELEMARK


Aktivitetskompaniet – Eventyr i Telemark
Vi ønsker velkommen til natur- og kulturopplevelser
i Midt-Telemark, og tilbyr guidede turer, kano- og kajakkurs og sykkelutleie. Innehavere av CKE-kortet år 10% rabatt på våre populære beversafarier.
Årnes Kafeteria
Gvarv, Bø Senteret i Bø og Seljord. På allle plassane har dei gitt 10% på dagens middag inntil 5 pers pr. CKE-kort heile året.
Blomsterstemning AS, Bø
10% på fullpris varer heile året. Tel: 3595 2080
Skotøihjørnet i Bø
10 % på ordinær pris på sko heile året. De finner
oss på hjørnet rett nedenfor Statoil stasjonen.
Kinoen i Bø på Gullbring
Bø kino ønsker alle med CKE velkommen til en spennende kinoopplevelse. Vi gir 15% rabatt på alle forestillinger, også Norgespremierer! Billettbestilling: tlf. 35 06 03 90. www.bokino.no
Exito AS
Tilbud – 10% rabatt ordinær pris heile året ! Klesbutikken ligger i Meierigården rett over gata for Statoil i Bø. I butikken finner du bl.a merkene: Filippa K, Part two, Blend, She, og Sisters Point.
Seljord
Sjøormen Kro, Seljord
10 % på mat.
Evelyns Magasin i Seljord
Klesbutikken gir 10% på alle ordinære priser ved forevisning
av gyldig Camping Key Europe.
Norsjø Golfklubb:
Tilbudet er som følger: Ordinær pris greenfee: kr. 400,- . Tilbud for Campingkort Scandinavia kr. 200,- hverdager før kl. 12.00/ kr. 300,- weekend og hverdager etter kl.12.00. www.norsjo-golfklubb.no
Norsjø Kabelpark, Akkerhaugen
Besøkende på Norsjø Ferieland som har lyst til å prøve wakeboard, vannski eller knebrett i vår kabelpark, tilbyr vi gratis utlån av våtdrakt (spar opp til 80 kr per person). Rabatten gjelder ved fremvisning av gyldig CKE-kort før betaling og gjelder for inntil 4 personer pr. kort.
Krossobanen, Rjukan
Krossobanen er Nord-Europas første kabelbane. Den ble bygget i 1928 som en gave fra Norsk Hydro til innbyggerne på Rjukan, slik at de skulle kunne komme opp i sola i vinter halvåret. Fra nedre stasjon frakter kabinvognene deg opp til 886 moh, turen tar i underkant av 5 min. Herfra kan du slappe av på caféen, eller ta deg videre innover Norges største nasjonalpark; Hardangervidda. 10% rabatt på tur/retur-billett.
Norsk Industriarbeidermuseum, Vemork
Museum i gamle Vemork Kraftstasjon, verdens største kraftverk i 1911. Utstillinger om tungtvannssabotasjene, norsk industri og industriarbeiderens historie. 20% rabatt på ordinær inngangsbillett.
Tlf. +47 35099000
Restaurant Gullsmedhagen
(Rjukan Hytte- og Caravanpark)
Tilbyr en rabatt på 10% for en 2 rettersmeny.
AUST-AGDER


Næs Jernverksmuseum – Tvedestrand
er Norges best bevarte jernverk og viser hvordan jern og stål ble laget i gamle dager. 20% på inngangsbillettene.
Acanthus, Risør 
Kunsthåndverk, 10% på alle varer i Acanthus butikk på Røed i Risør.
Intersport Risør
10% på vareutvalget ved fremvisning av CKE.
Risør Akvarium
kr.10 i rabatt pr. voksen og kr. 5,- i rabatt pr. barn.
Arendal Sommerfuglpark
En ekte tropisk regnskog under tak. Opplev hundrevis
av frittflyvende, fargerike sommerfugler mot et bakgrunnsteppe av grønn jungel, samt vår spennende og rikholdige reptilavdeling. Få et avbrekk fra hverdagen i en tropisk atmosfære! For mer info, se våre nettsider. Tlf: 412 11 998. 15% rabatt på inngangspris
med gyldig CKE-kort.
Setesdal Mineral Park, Hornes
Mineralparken på Evje har en spektakulær stein-samling. I gruvene glitrer de vakreste steiner med en skjønnhet vi mennesker ikke kan kopiere. Her har vi tatt steinene tilbake til fjellet og laget naturens eget skattkammer. I parken finner en også mange aktiviteter for barn. For å nevne noen; Eventyrbekken, skjære figurer ut i stein, knekke geoder, gulldykking, lag dit eget smykke av ekte edelstener. Parkområdet er godt tilrettelagt for lek og moro. Det er også egen badestrand med gratis solsenger. Gavebutikk, stort utvalg av smykkestein og skulpturer. Overnattingsmuligheter i laftehus og på en moderne bobilcamp. 10% på inngangsbilletter og 20% på årskort.
Evje-Kilefjorden camping
46 km nord for Kristiansand finner dere en av Setesdalens
beste fiskeplasser, her er det fisket ørret på opptil 5 kg. Ved leie av båt, kano eller sykkelbåt gir vi 10% rabatt ved fremvising av gyldig CKE – kort før betaling. Vi gir også hver 8. overnatting i campingvogn, bobil eller telt gratis.
ROGALAND


Norsk oljemuseum, Stavanger
Norsk Oljemuseum gir 25% rabatt på billett for barn og voksne med CKE-kort. Det gir en pris på kr. 75,- per billett for voksen (ordinært kr. 100,-) og kr. 37,- per billett for barn (ordinært kr. 50,-).
HORDALAND


Mikkelparken, Kinsarvik
I familieparken i Kinsarvik er det badebasseng, vannsklie, kræsj-båtar,el-biler, minigolf, gullgraving, bondegård, jungel-løype, trampoliner, hoppetelt og mye, mye mer. Med Camping KEy Europe vil du få 10% rabatt på alle typer billetter til Familieparken (opp til 4 personer). For mer informasjon:
Tlf 53671313 www.hardangertun.no
Bergens Kortet
Opplev kulturbyen Bergen på en praktisk og rimelig måte! Vis fram gyldig CKE kort og du får 20% rabatt ved kjøp av Bergenskortet i Turistinformasjonen på Vågsallmenningen 1 i Bergen. Med Bergenskortet i lommen reiser du gratis i Bergen med buss, adgang eller rabatt til muséer og attraksjoner, på mange etablerte kulturtilbud, ulike sightseeingtilbud og parkering. Bergenskortet er gyldig hele året. Kan kjøpes for 24-timer eller 48-timer.
For mer informasjon: www.visitbergen.com/bergenskortet
SOGN OG FJORDANE


Norsk Bremuseu, Fjærland
10 % avslag på inngangsbilletten til campingkortholdere.
Briksdal Breføring a.s. – Briksdal Adventure
Briksdal Breføring driv brevandring på Briksdalsbreen og Bødalsbreen. Aktivitespark i Briksdalen med klatretårn, Zip line og ei mengd høgde og bakke aktivitetar.Vi tar deg deg med på guida fjellturar, fjellklatring, kanopadling etc. Sjå våre innhaldrike heimesider for fleire opplysningar.Vi gir 10% rabatt på alle våre aktivitetar med framvising av gyldig CKE-kort, og ved direkte booking til Briksdal Breføring a.s.Tilbodet gjeld fra mai – oktober 2010

. www.briksdal–adventure.com

Norsk Villakssenter, Lærdal
10% rabatt på ordinær inngangsbillett.
Nordfjord Vandrefestival
Festivalen går av stabelen 8.–16. august. I løpet av desse dagane inviterer vi deg til å utforske eit vandreterreng av ypperste klasse med mellom anna Nord-Europas største isbre, Jostedalsbreen. Ved bestilling av turar gjennom turistinformasjonane i Nordfjord vil vi gje CKE medlemar 25% rabatt på vandreturane under festivaldagane. Merk: Dette inkluderer ikkje deltaking på arrangementet ”Skåla 1848 meter rett opp” eller breturane. I tillegg tilbyr vi 25% rabatt på alle kort, kart og bøker i våre turistinformasjonar i Nordfjord.
De Heibergske samlinger – Sogn Folkemuseum, Kaupanger
Stort friluftsmuseum med gardsdrift. Bygninger fra 1500-tallet til 1990. Store utstillinger. Kafé og butikk. 30 % rabatt på ordinær billettpris.
SØR-TRØNDELAG


Ringve museum, Trondheim
Ringve – en annen verden
Musikalske guider gir musikkhistorien liv gjennom morsomme fortellinger og spilling på historiske instrumenter. Opplev Ringve: musikkmuseum, lystgård og botanisk hage. Vi tilbyr 25% avslag på ordinær inngangsbillett.
Røros Museum
Smelthytta. Museet er bygd opp over ruinene av Smelthytta som brant ned i 1975. Museet inneholder ei bergverksutstilling; gruver, transport og smelting av malm, framstilt ved bevegelige modeller i målestokk 1:10. I tillegg er det flere temporære kunstutstillinger. Åpent hele året. Olavsgruva var den siste koppergruva på Røros. Den ble nedlagt i 1972. Ei vandring i gruva gir innblikk i 312 års gruvehistorie. Guidet gruvevandring hver dag fra 1. juni til 10. september, resten av året hver lørdag. 10% rabatt på ordinære billett-priser for voksne, student og honnør. Barn 0-14 år: Gratis.
NORD-TRØNDELAG


Norveg – Kystmuseet i Nord-Trøndelag
Vi vil tilby 10% rabatt på samlebilletten til Kystmuseet til dem som har fordelskortet. Det er en billett som kan brukes over to dager. For mer informasjon, se våre nettsider.
NORDLAND


Hurtigrutemuséet, Stokmarknes
Muséet viser Hurtigrutens virksomhet gjennom mer enn hundre år.
Fra postlugaren, lasting, lossing, sikkerhet og navigasjon blir du kjent med Hurtigruten. 20% rabatt på inngangsbilletter med gyldig CKE-kort.
Lofotr Viking Museum
10% på inngangsbillett(er) for innehavere av gyldig CKE
.
TROMS


Polaria, Tromsø 
Opplevelsessenteret inneholder panoramakino, arktisk akvarium, kunnskapsbaserte utstillinger og gave- og souvernirbutikk.Vi kan tilby 10 % rabatt på inngangsbilletten.
www.polaria.no
PolarZoo, Bardu 
Verdens nordligste dyrepark med arktiske dyr; Ulv, bjørn, jerv gaupe, rødrev og polarrev, samt elg, hjort, moskus og reinsdyr. 10% på inngangsbillettene ved fremvisning av CKE.
www.polarzoo.no
FINNMARK


Museene for kystkultur og gjenreisning IKS
www.kystmuseene.no

Gjenreisningsmuseet i Hammerfest for kr 30 pr person (ordinær pris kr 50)
Nordkappmuseet i Honningsvåg kr 30 pr person (ordinær pris kr 50)
Berlevåg havnemuseum kr 30 pr person
Gamvik museum kr 30 pr person
Måsøy museum kr 30 pr person
Barn kr 10,- gjelder for alle avdelinger


UA-30898447-1