CityBreak

SATS PÅ NYE MARKEDER PÅ CAMPING.NO

online-bookingNHO Reiseliv avd. Camping har inngått avtale med Visit Technology Group om presentasjon og distribusjon av norske campingprodukter på Internett gjennom systemet CityBreak. Løsningen gir gjesten mulighet til å booke standplasser, hytter og aktiviteter på PC, Mobil eller nettbrett. Vi tror dette er et «must» i tiden som kommer. Løsningen åpner for at campingplassen selv kan gå inn å redigere sine egne sider, endre bilder, priser og legge inn egne opplevelsestilbud.

Foruten avtalen med Visit Technology Group, er det også inngått en avtale med Book Norway som teknisk arrangør. CityBreak sørger for at campingplassen er tilgjengelig på nett, mens Book Norway sørger for bookingsdelen. På denne delen vil det påløpe en bookingprovisjon til Book Norway på faktiske bookinger. Bookingprovisjonen dekker kostnader til håndtering og et Callsenter som åpner for at campingplassen er tilgjengelig for booking også utenfor sesong. Løsningen innebærer ellers ingen merkostnader for campingplassen.

Du kan laste ned distribusjonsavtalen med Book Norway HER

Den undertegnede avtalen sendes til: Jan-Henrik Larsen i NHO Reiseliv.

MER OM CITYBREAK OG BOOK NORWAY

Camping.no samarbeider med Book Norway som teknisk arrangør og som ansvarlig for online bestillinger på camping.no. For å kunne bli bookbar på camping.no kreves en avtale mellom Book Norway og campingbedriften.

Visit Technology Group drifter och utvikler bokningssystemet Citybreak™, det er via Citybreak™ som campingplassene blir bookbare på camping.no.

I bookingssystemet skapes campingbedriftenes produkter (f.eks. teltplass, hytter, aktiviteter, utleiesykler mm) tilsammen med produktbeskrivelse og bilder, tilgjengelighet og priserfor å kunne bookes online på camping.no.

Citybreak™ er tillgjengelig 24 timer i døgnet og er alltid oppdatert mot campingplassens tillgjengelighet og priser som skapes i systemet. Når sluttkunden booker får de en bokingbekreftelse direkte til sin e-post når de har bekreftet sin reservasjon.

Book Norway er ansvarlig for bookingen og all support mot sluttkunden samt campingbedriftene. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *